čtvrtek 18. září 2014

Pro neteř

Vymýšlela jsem co neteři k narozeninám. Napadla mě nějaká pěkná tunika. Hledala jsem vhodný střih, nemohla najít nic dle mé představy.
Až jsem pak našla v Ottobre střih podobný, jen na můj vkus hrozně přečančaný. Tak jsem ho mírně "oholila" a udělala jen tak jak jsem chtěla. Taky jsem přidala náplety na rukávy místo klasického ukončení.

S výběrem látek jsem si dala záležet. Objednávám přes internet (převážně) a dopadlo to tak, že barva nápletu není úplně taková jak měla být. No nevadí, je to lepší než tam dát úplně jinou barvu.
Tady je výsledek.


K tomu se samozřejmě nabízí do sady taky legínky, aby byla ve školce velká fešanda. A tak jsem udělala i ty. Tady je nehodící se lem vidět docela dost, ale zase tak strašné to, myslím, není...


Koukala jsem pak na zbytky látek a přemýšlela, co s nimi budu doma dělat, když mám samé chlapáky a zkusila jestli náááhodou nevyjde ještě na zbytkové tričko. Vyšlo :-) A tak může fešanda k legínům střídat dle nálady (a ušpinění, ehm...) tričko i tuniku.






A ještě celá sada dohromady.





Snad se to bude té naší fešandě líbit.

(A jako vedlejší produkt jsem konečně překonala tu šílenou panickou hrůzu z řasení na tunice. No kdybych věděla, že to bude tak, ale TAK primitivní, už by nějaká tunika vznikla dávno. Takže Rozi, těš se, teď už tunikám pro Tebe nebrání opravdu nic - kromě toho času teda...)

5 komentářů:

  1. Tady se všichni podívejte, jak by chodily i Vaše holčičky náádherné kdyby bylo víc takto šikovných tet :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, děkuji za kompliment, se budu červenat.

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní. Všechny tři kousky. Jsi fakt šikulka. Z.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné a povedené pro malou parádnici. Musela mít radost .

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za všechny pochvaly. Vše bylo předáno a radost převeliká, parádnice se z toho za celý víkend nevyslekla. Halenka letěla myslím rovnou vyprat a domů oblékla čisté triko a parádila dál. Byla to ta nejlepší pochvala.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi radost a povzbuzují k dalším příspěvkům.