úterý 23. února 2016

Staré Burdy

I stará vydání časopisu Burda jsou studnicí skvělých nápadů a střihů. Dokonce bych řekla, že ty od roku 2000 nahoru jsou podstatně lepší a s nositelnější než současné. Já jsem se zcela náhodou dostala k inzerátu paní, která prodávala staré výtisky. 67ks, z toho nejméně 35 je od roku 2000 dál. Fakt paráda. Už snad 14 dní jen listuju, promýšlím. A aby nezůstalo jen u toho, z jedné jsem si vytáhla střih na netradičně řešené triko. Límec je prodloužený a omotává se kolem těla. Použila jsem na to látku z výprodeje, která pruží víc než je u tohoto střihu třeba, ale i tak jsem s výsledkem spokojená.

Je to Burda 8/2006, model 113B. Je tam jen do velikosti 42, zvětšovala jsem tedy na cca 46.






4 komentáře:

  1. Šárko, krásná halenka. ♥ A máte pravdu, starší Burdy jsou lepší než ty, co vycházejí nyní. Na děti už nešiju, protože jsou velké, ale mám schováno hodně starších Burd s padnoucími střihy. Nedávno jsem se dívala na Burdy v knihovně a nic moc bych si v nich nevybrala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu. To máte pravdu. Já naopak do knihovny na Burdy zašla, končí rokem 2007, většina jsou spíše starší, dle lístku si je ještě nikdy nikdo nepůjčil. A je to škoda, jsou v tom skvosty.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi radost a povzbuzují k dalším příspěvkům.